/ / Maxim Grigoriev: het leven en de carrière van een jonge speler "Lokomotiv"

Maxim Grigoriev: leven en carrière van de jonge speler "Locomotive"

Maxim Grigoriev werd geboren in 1990, op 6 juli in Lipetsk. Hij is een Russische voetballer en verdedigt vandaag de eer van Lokomotiv.

Maxim Grigoriev

Clubcarrière: het begin

Maxim Grigoriev is afgestudeerd aan LipetskFootball. Voordat hij naar Moskou verhuisde, was hij betrokken bij deze sport op de Metallurg Sports School. Een professionele carrière begon in "Spartacus". Zijn debuut vond plaats in 2008, 27 november. En toen werd hij echter grotendeels vrijgelaten om te vervangen, in de 78ste minuut. "Spartacus" speelde toen tegen Zagreb "Dynamo". Het was een belangrijke wedstrijd, het werd gehouden in de UEFA Cup. De wedstrijd eindigde met een score van 1: 0 in het voordeel van de Moskovieten. In 2009 speelde Maxim Grigoriev zijn eerste wedstrijd in het Russisch kampioenschap. Hij werd opnieuw vrijgelaten voor vervanging - pas in de 67e minuut. En "Spartak" vocht die dag met "Kuban". Het team is sterk, dus de Moskovieten gaven het op met een minimale score van 1: 0.

Na de jaren 2010

In 2011/12 voetballer heeft Novocherkassk "MITOS" gekocht. Toegegeven, de speler heeft onmiddellijk gehuurd. Begin april stond er "Rostov" - net tegen "Locomotive". Het debuut van de voetballer vond plaats in dezelfde wedstrijd. Hij kwam terug op de sub, in de 75e minuut, ter vervanging van Timofey Kalachev. En na slechts 8 minuten scoorde hij zijn eerste doelpunt in de Premier League. Dus bracht hij zijn nieuwe team naar een 1: 1-trekking. En in 2012, op 16 januari, tekende ik een contract bij Lokomotiv, dat het eerste doelpunt bevatte in een wedstrijd tegen Terek. Toegegeven, in 2014 werd het in de zomer verhuurd - opnieuw "Rostov", tot het einde van het seizoen 2014/15.

maxim grigoriev football-speler

Dozayavkoy geschiedenis

Maxim Grigoriev - voetballer, die het al gelukt isschandalen aanraken. Aan de vooravond van de wedstrijd, die zou plaatsvinden in het kader van de derde ronde van het Russische kampioenschap (seizoen 2011/12) tussen Rostov en Lokmotiv, werd hij aangemeerd voordat de transferperiode werd afgesloten. Niet alleen Maxim, maar ook zijn voormalige partner in Moskou "Spartak" genaamd Dmitry Malyak. Dit is een overtreding van artikel 12.10.2 van artikel 12. Er is een duidelijke deadline voor het indienen van de aanvraag van deelnemers. Grigoriev zelf in het interview na de wedstrijd vertelde me dat ze hem hadden gebeld en hij vloog naar binnen, ging het veld op en scoorde een doelpunt.

Natuurlijk, Olga Smorodskaya (president"Locomotive") was het meest verontwaardigd over deze situatie. Ze wilde een klacht indienen bij de Russische voetbalbond en de RFPL. Over alles wat er gebeurt, zei Igor Meshchanchuk, die de sportdirecteur van de RFPL is, dat Grigoriev Maxim Sergeevich tijdelijk geregistreerd stond als een speler van Rostov.

Vervolgens, in 2011, 21 april, de Kamer van de RFU,betrokken bij de beslechting van geschillen, gaf "Locomotive" een weigering. Dat wil zeggen, de klacht van Olga Smorodskaya was niet tevreden. En omdat de schendingen van de "Rostov" afwezig waren. Dozayavku Grigorieva in een sportveld van arbitrage in 2012, op 11 mei, erkend als legaal. En de beslissing van de Kamer om geschillen op te lossen, respectievelijk. De beklaagden presenteerden het paspoort van een voetbalspeler, en daar werd duidelijk aangegeven dat de speler op tijd was geregistreerd, lang voordat de overdrachtsperiode werd afgesloten. Stel dat op de RFPL-website stond dat Maxim op 1 april was geregistreerd, in feite gebeurde dit op 10 maart.

Grigoriev Maxim Sergeevich

Andere feiten

In het nationale team maakte Grigoriev zijn debuut in2012, 14 november. Daarna speelde Rusland een vriendschappelijke wedstrijd met het Amerikaanse team, dat eindigde in een gelijkspel met de score van 2: 2. Maxim speelde bijna de hele wedstrijd en verving Smolov in de 11e minuut. Even later werd hij vrijgelaten in de wedstrijd tegen Zweden (in de 2e helft).

De prestaties van de voetballer zijn nog steeds een beetje. Met "Spartak" won hij de tweede plaats in het kampioenschap van Rusland (in 2009) en met "Lokomotiv" - de derde plaats in 2013/14. Nou, het is veilig om te zeggen dat dit niet de laatste trofee is van een jonge voetballer. Een speler met veel potentie, met een redelijk zelfverzekerd bezit van de bal, dus we kunnen er gerust van uitgaan dat hij nog steeds zijn volle potentieel zal onthullen.